SASSIE weblog


Hello world!
november 30, 2006, 11:49 am
Filed under: Onzin

Donderdagmiddag en je zit op je werk te wachten tot er mensen is terug gaan bellen zodat je verder kan. Bakkie thee halen, veelste gezond stuk fruit erbij en nog geen telefoon. Privemail dan maar even checken, rondje Hyves doen, andere privemail bekijken en nog geen antwoord om aan m’n werk verder te kunnen. Dan dwalen mijn gedachte af naar de nieuwe weblog die ik al maanden voor ogen heb en zelfs al zelf aan het maken was. Per ongeluk kom ik een oude bekende tegen op Livejournal en herrinner me ineens dat zij een blog had met behulp van WordPress. Dat is een programma dat je, tot zover ik wist, tegen betaling kon downen en waar al het script voor een PHP blog in verwerkt is, zodat je heel makkelijk een eigen blog kan maken naar jou smaak. Tijd om dus is op zoek te gaan naar dat WordPress. Wat blijkt nou, dat programma heeft tegenwoordig een eigen website met allemaal blogs erop. Je kan de CSS stylesheet compleet aanpassen naar eigen smaak en de PHP is gewoon geregeld. Niet zelf moeilijk doen dus om een reactie mogelijkheid in je website te kunnen voegen. Alles wordt gratis voor je geregeld.

 Ik ben onder de indruk en leg mn naam alvast vast. Gelukkig nog niet in gebruik. Een beetje  bekijken wat voor theme’s er zijn als lay out en dat ziet er ook allemaal best leuk uit. Met een paar kleine aanpassingen kan dat best wat worden. Er zit alleen geen fotoalbum aan, maar ik was toch al van plan om die helemaal over te zetten naar myphotoalbum. Dat gaat alleen wel even duren, want dat uploaden gaat zo alle-jezus-traag dat ie maar 1 gig per avond haalt om te loaden.

Zonder dat jullie het weten ga ik eerst een paar dagen kijken of ik dit fijn vind werken en als dat zo is dan zal ik mijn Space gaan omzetten hierheen. Kijken of de oude berichten hier ook ergens geplaatst kunnen worden, foto’s verhuizen al, GB zal ik er ook echt wel weer aanhangen, niet dat het veel gebruikt wordt. En opnieuw doe ik dan de belofte deze blog echt wat beter bij te gaan houden.

I’ll keep you posted!!!

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: