SASSIE weblog


About Me

Wie ben ik? Een bekend tv spelletje uit de jaren ’90 waar Ron Brandsteder en Andre van Duin aan de hand van vragen moesten raden welke naam op het bordje voor hun stond. Ik kan moeilijk hier vragen aan mezelf gaan stellen zonder dat mensen alvast het busje met de mannen in witte pakken gaan bellen, dus maar even in het kort wie ik ben, waar ik vandaan kom en waar ik naartoe ga. Alhoewel ik van dat laatste zelf nog  niet eens het antwoord weet.

Naam:
Saskia (a.k.a. Sassie)

Geboren:
20 oktober 1980 te Scheveningen

Woonplaats:
Het altijd ‘bruisende’ Waddinxveen………NOT……..heeft iemand nog een leuk appartementje te huur in Den Haag?

Verleden:
Zoals je ziet geboren op Scheveningen, helaas verhuisd naar Waddinxveen (blame it on the parents) en daar ook keurig school afgemaakt enzo. Als luie student naar het HBO gegaan, want tja universiteit moest ook ik toch wel wat voor gaan doen en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Te gekke jaren gehad in Rotjeknor en een aantal topmensen leren kennen waarmee we nog steeds te gekke avonden hebben. Mijn droom uit laten komen door een half jaartje in het buitenland te gaan wonen voor m’n stage. Toen ik 14 was riep ik wel dat ik naar het buitenland wilde, maar dat ik aan de andere kant van de wereld in Australië zou belanden wist ik toen ook nog niet. Teglijkertijd kwam nog een droom uit en dat was werken bij een Grandslams (tennis that is) te werken. Door mijn stage bij de Australian Open liep ik daar ineens rond als medewerkster. Accreditatiepas, gereserveerd stoeltje in het centre court, heel vervelend allemaal………….
Terug naar Nederland wilde ik niet, maar er moest een studie afgemaakt worden en dat kon niet in Australië. Afgestudeerd en aan het werk dan maar.

Heden:
Dat aan het werk dan maar is dus nu alweer ruim 2 jaar aan de gang. Nog wat personal stuff gebeurd, wat niemand (behalve vrienden) wat aan gaat en aangezien dit een openbare blog is snap je vast wel dat ik dat hier niet allemaal uit de doeken ga doen. Naast werken doe ik gewoon alle dingen die andere ook doen (shoppen, bios, stappen en heel veel lachen met m’n dinnetjes) en heb ik zo links en rechts m’n verslavingen. Zo ben ik een complete internetjunk, maar dat komt denk ik omdat de meeste van mijn vrienden ook heel vaak op internet te vinden zijn. Daarnaast vind ik al jaren een Nederlands bandje errug leuk om te bezoeken. Dat ‘je’ is er de laatste jaren wel af, want mijn hemel wat zijn die gasten groot geworden in dit ieniemienie landje……..Kane heb ik het dus over. Doordat ik een aantal hele leuke mensen heb leren kennen is mijn Kane bezoek van normaal, zeg maar 2 keer per jaar, afgelopen jaar gestegen naar een stuk of 9/10. Je moet het maar leuk vinden en leuk is het altijd, maar merendeel van de keren is het gewoonweg hilarisch en gaat het niet eens altijd om Kane, maar om elkaar weer te zien. Dus naast die 6 MSN schermen die meestal al open hangen is daar nu ook nog eens de chat bij met soms veel en soms wat minder mensen.
Even denk hoor, ik heb vast nog wel een bizarre afwijking……………oh ja, heel ander vlak, maar ik ben ook helemaal gek van tennis. Zelf op mijn 6e begonnen met spelen en op m’n 11e voor het eerst naar een groot toernooi geweest. Dat is nu een jaarlijks ritueel geworden en als er tennis op tv is heb ik een probleem, want dat is het pc op schoot en dan wel voor de tv en je krijgt me er met geen 10 paarden vandaan. Dit klinkt echt alsof je me zo op kan sluiten, maar in realiteit valt het allemaal reuze mee hoor.

Toekomst:
De droom om naar Australië terug te gaan is er nog steeds en ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik ooit zal verhuizen naar de andere kant van de wereld, emigratie dus ja. Enigste wat me op dit moment tegenhoudt zijn familie en vrienden, anders was ik allang weggeweest. Maar voor het moment zijnde blijf ik hier gewoon m’n ding doen en heb ik het ook prima naar mijn zin met al die gekke en lieve mensen om me heen!

En nu opzouten, want zo weet je eigenlijk al veelste veel van me………..

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: